PWMFeestlift

De CultuurMarathon, een vierdaagse cultuur- en sportmanifestatie voor de leerlingen van alle Junior-Colleges van het Zernike College in Groningen, Haren en Zuidlaren. Leerlingen kunnen een keuze maken uit de workshops cultuur, theater, dans, muziek en sport, maar kunnen ook deelnemen aan diverse excursies en sportactiviteiten, die zowel binnen als buiten school worden georganiseerd.

Banner Jakkes! TV

Wij bieden de volgende workshop aan in 2012:

Jakkes! TV

Wil je later presentator worden of cameraman/vrouw?
Dan is dit de kans om het uit te proberen!

Jij gaat samen met medescholieren uitzendingen verzorgen voor Jakkes TV.
Jakkes TV maakt reportages tijdens de Cultuurmarathon van 2012. Elke dag worden er reportages uitgezonden die te zien zijn in de school en via internet.
Maar op een bijzondere manier. Jij ziet dingen en komt achter geheimen die in de reportages worden uitgezonden.

Rare reporters in gekke kleding maken de raarste en meest opmerkelijke reportages. Jij bepaalt wat van belang is om uit te zenden.

Jakkes TV is een TV zender die alle geheimen prijs geeft. Onzin? Jij bepaalt of het onzin is. Jakkes draait door. Gekke typetjes gaan achter het nieuws aan.
In een studio in de hal van de school worden de programma’s uitgezonden. Jij bent de presentator, de camera- man of vrouw, het redactielid of de snelle technicus. Je bent verantwoordelijk voor je eigen reportage en de uitzending.

Geef je snel op. Jakkes TV staat in de schijnwerpers!
home